VAN NOORDENNEN

Schilderwerken

Reparaties aan ramen/deuren en Kozijnen

 

Hier staan enkele voorbeelden van reparatie werkzaamheden met hoe het er eerst uitzag en nadat we de beschadigde en verrotte delen hebben vervangen of hebben gerepareerd met een hoogwaardige 2 componenten vuller, en daarna natuurlijk netjes hebben afgelakt, zodat het er weer uitziet als nieuw.

 

De voor en na foto's van een deurkozijn, hier hebben we de onderdorpel vervangen met een gedeelte van het kozijn, dit kan er weer jaren tegen.

 

Als u dit probleem ook heeft kunnen we uw helpen met het renoveren van slechte en verrotte kozijn en raamdelen neem daarvoor contact met ons op voor een scherpe offerte.

 

 

Hier is het reparatie proces te zien van een kelderraam dat verrot was en weer is opgeknapt, en er nu weer uitziet als nieuw.

 

 Hier is het reparatie proces te zien van een raam dat slechte plekken had, en weer is opgeknapt, we hebben er nieuwe glaslatten op gezet en de verrotte plekken gevuld met een hoogwaardige 2 componentenvuller van Dry Flex zodat het er nu weer uitziet als nieuw en er ook weer jaren meegaat. Heeft u dit probleem ook, neem contact met mij op.

 

Hier is het reparatie proces te zien van een gedeelte van de houten delen van een dak en goot dat verrot was en weer is opgeknapt, en er nu weer uitziet als nieuw.

 

Zo ziet u dat vervanging van ramen/deuren/kozijnen en andere houtdelen aan uw woning niet altijd nodig zijn, maar dat met de inzet van onze vakmensen het op een voordelige manier kan worden hersteld met een gedeeltelijke vervanging van de slechte stukken hout.

 

Neem contact met ons op voor meer info en/of een scherpe offerte voor een reparatie aan uw huis.

 

 

 

 

  

 

Hier staan de producten die we gebruiken en verkopen aan zeer tevreden klanten.

 

Klik op het betreffende plaatje voor meer info over de leverancier.

 

 

 

Trimetal1

 

Wijzonol

 

Sigma

 

Koopmans

 

Sikkens

 

Dry Flex reparatie

 Houtrot reparatie set

Copyright van Noordennen Schilderwerken © 2016. All Rights Reserved.

 

Telefoon:  0416-352940

Mobiel:  06-51553864

Contact opnemen met ons

 

Webdesign by Dian.