VAN NOORDENNEN

Schilderwerken

Wie zijn wij

 

Mijn naam is Johan van Noordennen en al sinds 1998 heb ik een eigen schildersbedrijf wat zich toelegd op het leveren van hoge kwaliteit schilderwerk en het zetten van glas, met ons alround schildersbedrijf dat de bedrijfs en particuliere markt bestrijkt, leveren wij een uitstekende service op het gebied van schilderen, glaswerk, onderhoud, levering van nieuwe ramen, kozijnen, deuren, en het leveren en plaatsen van zonwering van elk type wat verkrijgbaar is op de markt.

 

Ook op het gebied van interieur hebben we een groot aantal producten/ diensten die we kunnen bieden. Denk hierbij aan het schilderen van het gehele interieur, voor het aanbrengen van stucwerk, pleisterwerk en spuitwerk hebben we de juiste vakman die ons hierbij ondersteund.

 

Professionele verfmengmachine 

 

We hebben een professionele verfmengmachine wat het mogelijk maakt de verf in alle gewenste kleuren te mengen. Ook vele soorten en kleuren behang, en allerlei schilder benodigheden hebben we in ons assortiment. Neem contact met mij op voor een scherpe prijs van schilderbenodigheden.

 

Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.

 

 

 

 

 

 

  

 

Hier staan de producten die we gebruiken en verkopen aan zeer tevreden klanten.

 

Klik op het betreffende plaatje voor meer info over de leverancier.

 

 

 

Trimetal1

 

Wijzonol

 

Sigma

 

Koopmans

 

Sikkens

 

Dry Flex reparatie

 Houtrot reparatie set

Copyright van Noordennen Schilderwerken © 2016. All Rights Reserved.

 

Telefoon:  0416-352940

Mobiel:  06-51553864

Contact opnemen met ons

 

Webdesign by Dian.